Rezultati projekta

Projekt načrtuje tri glavne projektne rezultate:

Projektni rezultat 1 – Metodologija usposabljanja “APEL”.

Ta rezultat bo združil obstoječe metodologije na področju strukturiranih dialogov v mladinskem delu v partnerskih državah in na ravni EU. Metodologija usposabljanja bo vključila elemente, ki se uporabljajo v drugih učnih okoljih (npr., korporativni treningi v poslovni intuiciji, usposabljanja učiteljev, programi razvoja vodstvenih veščin za odrasle, itd.) in jih prilagodili v skladu z potrebami mladinskih voditeljev.

Klikni tukaj za ogled – Priročnik APEL

Projektni rezultat 2 – Kartice usposabljanja “APEL”.

Ta izdelek bo združil obstoječa znanja in orodja na področju coaching-a. Kartice bo oblikovane s poudarkom na razvoj vodstvenih kompetenc in bodo v direktni aplikativni uporabi z metodologijo usposabljanja »APEL«. Inovativen element kartic se nanaša tudi na širok obseg uporabe kartic, saj se bodo lahko uporabljale tudi samostojno, kar bo omogočilo mladinskim voditeljem in mladinskim delavcem široko aplikativno uporaba tudi pri drugih vrstah usposabljanj.

Klikni tukaj za ogled – YOCO kartice

Klikni tukaj za ogled – Digitalne YOCO kartice

Projektni rezultat 3 – Priporočila za odločevalce “APEL dialog”.

Ta rezultat bo dodana vrednost na področju oblikovanja strukturiranih dialogov, saj bo vseboval nabor konkretnih in izvedljivih ukrepov za namen okrepljenega in učinkovitega dialoga med oblikovalci politik in mladino na vseh ravneh (organizacijski, lokalni, regionalni in nacionalni). Rezultat bo odgovoril na ključno vprašanje, kako oblikovati ustrezne mehanizme za učinkovito izvedbo strukturiranih dialogov?

Vsi omenjeni projektni rezultati bodo na voljo brezplačno v petih različnih jezikih (EN, SI, BG, A, NL) in sicer, kot e-verzija na tem spletnemu mestu.

Klikni tukaj za ogled – Priporočila za odločevalce “APEL dialog”

Share This